Seniors

Achtervolgers rollen de rode loper uit voor Wijchmaal

Het wordt Wijchmaal wel erg gemakkelijk gemaakt. De nummers twee tot vijf lieten punten liggen en Wijchmaal had aan één doelpunt genoeg  om de derby in Grote Brogel te winnen. KFC zette de slechte resultaten van de tweede periode gewoon verder. De nederlaag in Verbroedering Lommel deed de teller blijven hangen op 9 op 24. Zelfs onze buren van De Bos doen beter. Daar bovenop nog eens twee rode kaarten zijn geen dingen om naar huis te schrijven. Volgende speeldag is het tijd voor revanche.

Kadijk verloor zaterdag al zijn pluimen door de nederlaag in Ham. Stal deed dit zondag ijverig na door te gaan verliezen bij degradatiekandidaat Engsbergen. Paal beperkte het schaamrood van de achtervolgers door één puntje te pakken tegen degradant Beverlo.

Sparta Lille heeft lang moeten wachten maar eindelijk was het zover. Tegen de buren uit Herkol kon nog eens een punt gepakt worden en dat was van 31/10/2010 geleden. Excelsior Hamont deed Peer groen lachen met de vijfde thuiszege. Toekomstig KFC-er Engelen scoorde tweemaal.

Tenslotte zijn er nog de buren van Kaulille. Ze hebben blijkbaar het buskruit weer gevonden want ditmaal moest Kattenbos eraan geloven. Door de goede resultaten zijn ze nog maar slechts een zege verwijderd van de barrageplaats. Een aantal weken geleden was dit resultaat hardop dromen. Met  onder andere tweemaal Stal en op de slotdag Wijchmaal is hun resterend programma wel bijzonder zwaar te noemen.