Vrouwen

Dames winnen in Beker van Limburg

Marian Theunissen
Vandaag kregen onze dames de kampioen uit tweede provinciale te gast. Reeds in de eerste minuut is er een reuzekans voor Overpelt maar die belandt in het zijnet.

In de 3de minuut scoort Sofie Geusens de 1-0; beide teams maken er een leuke wedstrijd van en in de 19de min. verdubbelt Sofie Geusens de score (2-0). KFC is beter in de afwerking en Marian Theunissen scoort op vrije trap de 3-0.

KFC zit blijkbaar goed op de rails want even daarna is het 4-0 door Jasmiene Claes. Hens kan in 38′ tegenscoren (4-1) maar 4 minuten later scoort Jasmiene de 5-1.

Vlak na de koffie schiet OVV onderkant deklat maar de bal komt terug in het spel.

In de 51′ scoort Sofie Baeten haar eerste doelpunt van de middag (6-1) Het is nog niet gedaan met de goalen, beide Sofies scoren nog hun goaltje (55 en 59′).

Het blijft bij deze 8-1.