Seniors

Wijchmaal en Stal houden een slechte generale repetitie

Wat spijtig dat net op deze speeldag KFC bijna een halve ploeg moest missen wegens diverse redenen. De jeugd kreeg zijn kans en sleepte toch een punt uit de brand in Ham. Niet onaardig maar in het titeldebat hebben we niet kunnen profiteren van de uitschuiver van leider Wijchmaal. Wijchmaal verloor verrassend in Engsbergen met 2-0

Stal had virtueel de nieuwe leider kunnen zijn met een wedstrijd minder. Het ging echter met de billen bloot in Verbroedering Lommel. Liefst zeven stuks kregen ze om de oren. Paal dat aan Sparta Lille een hapklare brok had nadert op vier punten en door het late doelpunt van Hendrickx kon Kadijk ook weer een rijtje opschuiven.

Onderaan zag Kaulille zijn opmars gestopt door buur Grote Brogel. Het werd een zware 4-1 nederlaag. Herkol won het kelderduel van Excelsior maar staat nog zes punten achter Peer dat op de barrageplaats voor de playdowns.

Op de volgende speeldag is er het cruciaal duel tussen Wijchmaal en Stal. Onze jongens moeten thuis de wei tegen Beverlo.

One Reply to “Wijchmaal en Stal houden een slechte generale repetitie

Comments are closed.