Seniors

KFC Hamont 99 mag blijven dromen

Maarten Duisters
KFC mag de droom van elk team als de competitie start namelijk de titel nog steeds vasthouden. KFC won thuis de topper tegen rechtstreeks concurrent Kadijk met 2-0. Maarten Duisters zorgde twee minuten voor tijd  voor de definitieve nekslag voor de bezoekers. Ook Paal verloor twee punten , het mocht gelukkig zijn dat Loridon in de de slotminuut nog de weg naar het doel vond. KFC staat momenteel derde met zes eenheden minder dan leider Wijchmaal.

Wijchmaal heeft de smaak van het winnen weer te pakken. Nu gingen ze met de volle buit aan de haal in Kattenbos. Eerste achtervolger Stal  had aan twee doelpunten in het eerste kwartier voldoende om de drie punten in Grote Brogel te pakken.

In de strijd voor het behoud waren er enkele rechtstreekse duels. Excelsior leed thuis een zware nederlaag tegen buur Kaulille FC.. Voor De Bos wordt het licht in de tunnel steeds kleiner en komt de val naar vierde steeds dichterbij. Voor Sparta Lille is het doek al gevallen. Er kozen verschillende spelers om carnaval te vieren zodat zelfs de secretaris zijn shoes mocht aandoen. Peer SV kende dan ook weinig moeite met de bosuiljongens. Herkol leed een erg pijnlijke nederlaag in Beverlo. Een owndoelpunt deed de jongens van het Hent in het gras bijten. Met de komst van Sparta Lille en een uitwedstrijd in Excelsior staan er cruciale duels voor de deur.

KFC mag verder blijven dromen… volgende week de volle buit en Wijchmaal en Stal die in de derbys punten laten liggen….