Nieuws

Dames winnen ook hun laatste wedstrijd

Sofie Baeten
Onze dames hebben ook hun laatste wedstrijd van de competitie gewonnen in en tegen Lanaken. Het liep niet van een leien dakje en in het begin was Lanaken ook regelmatig te vinden voor het Hamonter doel. Gaandeweg komt KFC beter in het spel en zowel Sofie Geusens als Ilse Mertens trappen tegen de paal.

Nog in de eerste helft zijn er enkele kansen voor onze dames. In de 25′ valt dan een doelpunt, maar wel voor Lanaken (0-1).
KFC wil deze achterstand wegwerken, maar niemand krijgt het leer tegen de touwen . Vlak voor rusten heeft Lore Bernaerts nog een zeer mooie kans waar de keeper het moeilijk mee had.
Bij de rust worden Lore Bernaerts en Sofie Geusens vervangen door Sam Quets en Marian Theunissen. Het begint beter te draaien en op min 49 scoort Ilse Mertens op vrije trap de 1-1. Twee minuten later kopt een vrijstaande Sofie Baeten tegen de paal.
4 minuten daarna is het dan toch 1-2 door Sofie Baeten. Martine Janssen lukt dan de 1-3 doordat de laatste man de bal niet kan wegwerken .
In min. 72 lukt Sofie Baeten haar tweede van de middag en troont zich als topscoorder van de ploeg.
Na de wedstrijd was er in clublokaal De Klok nog afscheid van twee speelsters: Ann Vaneijgen (naar Beek) en Sabine Heijligen (stopt). Deze kregen voor hun inzet nog een bos bloemen als afscheid. BEDANKT