Seniors

Amusement in Wijchmaal met 12 goals en 2 streakers

Drie minuten voor het einde liet KFC de zege in de topper op Paal uit handen glippen door een vrijschopdoelpunt. Heel jammer, maar toch knap dat onze ploeg, Paal , de ploeg in vorm op het moment , serieus bij de keel had. De andere verliezer van deze speeldag was Kadijk. Met een op papier haalbare kaart thuis tegen Verbroedering Lommel moest deze klip succesvol omzeild worden willen de Peltse boys nog meedoen voor het ticket naar tweede.

Kadijk bleeft echter hangen op een gelijkspel en een ontgoocheld bestuur stopte de samenwerking met trainer Vanbussel.

Wijchmaal was een maat te groot voor de jongens van De Bos. Er vielen niet alleen veel doelpunten te noteren, ook was er korte coopertest voor twee mannen in Adamkostuum. De leider heeft nu 9/9 kunnen halen tegen de drie laatste uit de rangschikking en heeft weer vertrouwen opgedaan na een kwartet nederlagen voor dat drieluik.

Enkel Stal kon ook de volle buit pakken in de top van de rangschikking. Ze staan nu tweede met een achterstand van vier punten maar met een wedstrijd minder gespeeld.

In de degradatiezone vonden we twee rechtstreekse duels. Kaulille FC  boekte zijn eerste overwinning van 2011 thuis tegen Sparta Lille.  Al de drie doelpunten vielen in het laatste halfuur. Volgende week trekken de poederjongens naar De Bos voor een volgende wedstrijd van de laatste kans.

Herkol dat in de tweede periode leek op weg naar het behoud te zijn is weer helemaal de pedalen kwijt. Vier keer nul punten brengt het Herentse schip weer in onrustige wateren.  Ook de jongens van Peer zitten met gebakken peren met slechts een punt tegen rechtstreeks concurrent Beverlo.Het zal het tij moeten keren in de volgende wedstrijden tegen Sparta, Excelsior en Grote Brogel. Anders vrees ik dat het ticket naar vierde ook besteld zal worden.

Volgende week staat KFC – Kadijk op het programma, een overwinning zou een leuke aanzet zijn tot een weekendje Teutenpeuterplezier.