Seniors

Kadijk wordt medeleider

KFC Hamont 99 kon eindelijk maar niet zonder moeite eens thuis winnen van een ploeg uit de onderste regionen. In de slotfase kon KFC afstand nemen van buur Kaulille FC. KFC komt met deze zege op de tweede plaats op twee punten van de leider. Wijchmaal heeft immers het winnen verleerd en verloor ook op deze speeldag, deze maal was Ham United de boosdoener.

Kadijk profiteerde ook van de nieuwe misstap van Wijchmaal en komt op gelijke hoogte. In een doelpuntrijke wedstrijd versloegen ze Peer SV met 6-3. Kadijk kon afstand nemen toen Peer SV toen tien man herleid werd.  Vierde in de stand wordt Paal. Paal stopte de opmars van Herkol. Na drie zeges maakte Herkol weer kennis met de nederlaag. Paal dat leider is in de tweede periode is de derde periode nu ook goed gestart.

Stal liet twee punten liggen tegen Beverlo. Vijf minuten voor affluiten bezorgde Beverlo met de gelijkmaker Stal een koude douche. Naast deze derby was er ook de Lommelse derby tussen Verbroedering en Kattenbos en die eindigde , hoe raadt u het, ook op een gelijkspel.

Rode lantaarn Sparta Lille leed zijn veertiende nederlaag en Excelsior Hamont  kreeg voor de tiende maal de deksel op zijn neus.

Onze volgende wedstrijd is in Peer SV. Daar hebben wij iets goed te maken. Ze smeerden ons de eerste nederlaag aan. Verliezen we weer dan zouden de spelersvrouwen de Valentijn in de kast moeten laten staan. Het is aan de spelers of ze verwend worden of niet.