Seniors

Wijchmaal ziet zijn tien puntenbonus smelten als sneeuw in de zon

Mijn nabeschouwing is een  dagje later dan jullie gewoon zijn waarvoor mijn excuses beste supporter van KFC . KFC heeft gestunt en de laatste strohalm genomen om mee te dingen naar de titel. Leider Wijchmaal moest het onderspit delven en is duidelijk de pedalen kwijt na een 0 op negen. Zou de last van het leiderschap te zwaar wegen.KFC komt nu op vijf punten , nog een lange weg te gaan maar als we een constante kunnen trekken in onze prestaties zie ik het nog wel zitten

Kadijk profiteerde mee van het verlies van Wijchmaal. De Overpeltenaren gingen winnen in Kaulille. De drie doelpunten vielen binnen de drie minuten in het laatste kwartier. Stal dat vorige week nog bij ons met de punten ging lopen liet een steek vallen thuis tegen Ham. Er werd niet gescoord en zo heeft KFC Stal weer te pakken. We staan derde samen hen.

Onderaan de klassering valt op dat Herkol in de winning mood is. Negen op negen gekruid met dertien doelpunten. Deze keer kreeg Verbroedering Lommel er vier om de oren. De andere degradatiekandidaten konden niets bij hun teller brengen. Naast het al genoemde Kaulille verloren ook Excelsior Hamont, Beverlo en Sparta Lille. Peer SV speelde gelijk tegen Paal maar deze puntendeling zal zuur smaken na een 2-0 voorsprong.

Volgende week is er de derby KFC tegen Kaulille FC . Dit heeft plaats op VRIJDAG. Noteer deze interessante wedstrijd maar al met stip in je agenda. Trainer Verschuren wil zijn eerste thuiszege halen en voor Kaulille zijn de punten dringend nodig nu het degradatiewater aan hun lippen staan. Spanning verzekerd.