Seniors

Wijchmaal al acht punten los

Wijchmaal profiteer maximaal van het verlies van de eerste achtervolgers. Wijchmaal zit na de zege tegen Kaulille al aan de achtste zege op rij.

KFC lijkt wel een staartploegfobie te hebben. Telkens men moet spelen tegen staartploegen begint het te spoken binnen de ploeg en komt men niet in zijn normale doen. Na Peer , Paal , Beverlo was dit ook nu het geval tegen De Bos. Excelsior mocht na lange tijd nog eens feesten en deed dit ook.

Hoe je staartploegen aanpakt bewezen Verbroedering Lommel en Ham United. Met ruime zeges lieten ze Sparta Lille en Beverlo geen schijn van kans. Een monsterscore kwam er ook in Stal waar de thuisploeg de netten liefst achtmaal lieten trillen.

Kadijk verloor met 3-0 in Kattenbos en moet nu Stal naast zich dulden in de rangschikking. Engsbergen kan weer wat ademhalen na de thuiszege tegen Herkol en Paal ging in de slotfase met drie belangrijke punten lopen in Grote Brogel.

Zondag trekt KFC naar Kattenbos, een degelijke middenmoter. Geen staartploeg dus …

2 Replies to “Wijchmaal al acht punten los

  1. In jullie verslag ontbreken Johnny van Broekhoven en Tommy Broeckx nog in de opstelling en het was niet Bart Engelen maar Guido Martens die de penalty benut heeft.

Comments are closed.