Seniors

KFC speelt weer sinterklaas tegen de hekkesluiter

KFC Hamont 99 verliest voor de derde maal dit seizoen tegen de hekkesluiter. Als we die wedstrijden wonnen stonden we vier punten voor als leider. Nu staan we er vijf achter, dat is het verschil als je geschenken uitdeelt. Dit is heel jammer als je vaststelt dat we tegen topploegen kunnen winnen. Als het weer het toelaat komt zaterdag een hekkesluiter op bezoek, weer tijd voor sinterklaas ???

Stal verliest voor het eerst dit seizoen. Wijchmaal pakte er de zege en staat nu stevig aan de leiding. Kadijk en Paal konden wel winnen van staartploegen en werden drie punten rijker.  Verbroedering Lommel is de laatste weken aan het krasselen en kregen een ferme 0-6 optater van Ham United. Het was van 10/10 geleden dat Kattenbos nog eens won, de zege thuis tegen Herkol zal deugd gedaan hebben.

De derby Grote Brogel – Peer SV eindigde op 1-0 . Hiermee komt een einde aan de zegereeks van vijf door Peer SV. Engsbergen verloor verrassend thuis van Kaulille FC en komt hierdoor in de degradatiezone terecht