Seniors

Zes plus voor Wijchmaal en zes min voor Excelsior

Wijchmaal dat de eerste periodetitel won blijft het goed doen. In eigen huis was het na een dik half uur al 4-0 tegen Engsbergen. Engsbergen zakt nu dat het al viermaal niet kon winnen verder weg.
Onze jongens konden nog eens van een thuiszege proeven.  Dit was al van 2 oktober geleden. Het Leeuwke moet weer een oninneembare vesting worden. Met de zege blijven we in het kielzog van de leider.

Stal Sport , nog steeds ongeslagen, zet zich netjes neer naast Kadijk. Stal won thuis van Verbroedering Lommel en Kadijk kon slechts gelijkspelen tegen Beverlo. Dat kunnen twee dure punten worden.

Peer SV kwam als hekkesluiter bij ons bezoek en wint sindsdien elke partij. Nu moest Kattenbos met zware 6-3 cijfers eraan. Paal , die kennen we ook nog wel, zette gemakkelijk Sparta Lille opzij en heeft nu samen met Peer zeventien punten.

In de kelder van de rangschikking komen we helaas onze naaste buren tegen. Trainer Blancke van Kaulille zag te weinig motivatie en mist ervaring in zijn ploeg. De trainer van Grote Brogel Schouteden, inwoner van Kaulille, kon eindelijk nog eens juichen na 1/9. Grote Brogel won met 0-2. Misschien vindt Blancke wel de oplossing bij de reserven van Kaulille waar wel vlot wordt gescoord.

Excelsior dat aardig startte in de competitie leed intussen zes nederlagen, nu bij Herkol. Onze buren van De Bos zullen dringend het juiste hout moeten vinden…

Volgende week staat er met Stal- Wijchmaal een heuse topper op het menu en onze Rode Leeuwen trekken naar Beverlo met in gedachten wat Kadijk dit weekend meemaakte. Dus zeker niet onderschatten. Beverlo heeft een van de beste verdedigingen van de reeks maar van voor knijpt het schoentje heel fel.