Seniors

KFC Hamont 99 – Ham United

Voor mijn voorbeschouwing zette Ham United me bij google even op het verkeerde been. Ik kwam bij een amateurvoetbalploeg uit Hamme, Oost-Vlaanderen terecht. In Engeland hebben ze ook een Ham United maar daar staat West voor dus zal het ook niet zijn . Nee, alle gekheid op een stokje Ham United is opgericht in het seizoen 2007-2008.

Het is een fusie van drie clubs met name Eendracht Gerhees ( in mijn jonge tijd speelde die nog in vierde klasse), E. Genebos en Taxandria. De fusieclub werd bij het begin van het seizoen bij de titelkandidaten gerekend. De ploeg eindigde in de eerste periode op de elfde plaats. Aan de uitslagen valt op dat bij verloren wedstrijden dit allemaal slechts met één doelpunt verschil was. Het verschil was dus telkens miniem en het lijkt het ploeg te zijn die zeer te duchten valt.

De wateroverlast zorgde vorige week dat de competitie een week stil viel. Dit betekent dat onze jongens extra tijd hebben gekregen om de batterijen op te laden voor de tweede periode. De schorsing van Quinten schuift een weekje op dus hij zal in de tribune mogen toekijken.

Dus afspraak zaterdagavond op het vertrouwde uur van 19 h30.

PS: Als je vrijdag in de prijzen wil vallen dan heb ik één goede raad : gaan kienen in De Posthoorn tvv de werking van onze club. Dank bij voorbaat.