Seniors

KFC ontvangt zaterdagavond Paal

KFC Hamont 99 blijft het goed doen. Na de onverwachte thuisnederlaag tegen Peer SV zetten men de situatie recht door een uitoverwinning in Herkol. We zijn inmiddels aan de negende wedstrijd van het seizoen bezig en de eerste periode zit er bijna op. Door onze goede prestaties zitten we in pole-position.

Onze volgende tegenstander is Paal. Paal staat samen met een kwartet ploegen met oa Peer SV op de derde laatste plaats met acht punten. Het lijkt gemakkelijk maar Paal is al VIER speeldagen ongeslagen. Hierbij zijn onder andere een uitzege op Verbroedering Lommel en vorige week nog een draw tegen titelkandidaat Kadijk. Dit zijn allemaal tekenen dat we een ploeg moeten bekampen die veel sterker is dan de hun plaats in de rangschikking laat vermoeden.
Een bijkomende motivatie is om te winnen is dat we dan met een bonus naar Kadijk gaan volgende week, de absolute topmatch voor de periodetitel. Puntenverlies kan betekenen dat we onze leidersplaats kwijt zijn aan Wijchmaal of Kadijk.  We hebben het nog in eigen handen, dus Rode Leeuwen laat jullie klauwen zien en doen de tegenstander pijn met goed voetbal en dito goals.

Beste supporters, kom onze jongens aanmoedigen op het vertrouwde uur van 19h30 op zaterdag. Die avond wordt ook onze jeugd in prachtige nieuwe outfit voorgesteld aan het thuispubliek, een reden te meer om af te zakken naar ‘t Leeuwke. Onze Welpen vandaag zijn de Leeuwen voor morgen.

KFC heeft Paal reeds 2 maal bekampt:
2006-2007 eerste provinciale 3-0
2008-2009 tweede provinciale 2-5

De wedstrijdbal werd geschonken door

Beenders Zakenkantoor bvba
Stad 22 bus 1
3930 Hamont