Seniors

Paal bedwingt Kadijk

Na de thuisnederlaag tegen Peer SV hadden de Rode Leeuwen iets recht te zetten.  Quinten, de vervanger van de zieke Van Daal, nam prooi Herkol dadelijk bij het nekvel met twee doelpunten . Zeer vreemd is dat KFC bij een voorsprong plots de kadans verliest en de tegenstander terug in de wedstrijd laat komen. Ook nu was dit weer het geval maar gelukkig konden we de wedstrijd winnend afsluiten en mogen we toch stilletjes dromen van de periodetitel.

Eerste achtervolger Kadijk kon zijn voorsprong in Paal niet vasthouden. Twee minuten voor tijd kreeg het de gelijkmaker binnen. Wijchmaal dat vlot thuis won van het zwalpende Sparta Lille neemt de tweede positie weer over.

De topper Engsbergen- Kattenbos eindigde op een gelijkspel.Engsbergen kwam 2-0 en 3-1 voor maar dit was niet voldoende om de overwinning over de streep te trekken.

De ploeg in vorm Grote Brogel kreeg zondag een flinke tik van Verbroedering Lommel. Verbroedering dat na twee nederlagen op rij uit de top verdween kan met deze zege weer opgelucht ademhalen.

Onderaan won Kaulille FC met het kleinste verschil van hekkesluiter Beverlo. Beverlo kon in acht wedstrijden nog maar vijfmaal scoren en daar knelt dus het schoentje. Peer SV had na zijn stuntzege vertrouwen opgedaan en won nu ook van Ham United.

De wedstrijd Stal – Excelsior duurde 46 seconden en toen was er niets meer te zien. Het licht viel uit en het PC zal beslissen of deze wedstrijd al dan niet herspeeld zal worden.

Volgende week ontmoeten een paar ploegen uit de onderste regionen elkaar en KFC krijgt Paal op bezoek dat twee punten afsnoepte van Kadijk.