Seniors

KFC blijft in de winning mood

Mooie voetbaltijden voor KFC Hamont 99. Ook in de derby tegen Kaulille FC wisten we aan het langste eind te trekken. We kwamen 0-3 voor maar dan liep het bij twee hoekschoppen mis.  Gelukkig voor Van Samang maker van een ongelukkig owndoelpunt hadden op het einde toch een doelpuntje meer .Het resultaat 2-3 was maar nipt maar voetballend waren we toch een stuk beter dan de poederjongens die nu met een 4 op 18 in vieze papieren komen.

Eerste achtervolger Kattenbos haalde het grof geschut  boven in de derby tegen Verbroedering Lommel. 7-1 aub. Trainer Jacobs zei na de wedstrijd ” ik heb nog geen een ploeg gezien die beter is dan ons en wij moeten onze ambities bijstellen”. Waarschijnlijk is hij de eerste speeldag vergeten maar ik hoop dat trainer Heylen deze uitspraak zal gebruiken voor de match in Kattenbos om die mannen hun geheugen wat op te frissen.

Vervolgens deed ook titelfavoriet Kadijk wat het moest doen: winnen. Het was wel pas in de 92 ste minuut dat Troosters de winnende treffer maakte tegen Peer SV. Peer SV zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen en blijft laatste.

Wijchmaal herstelde zich van de nederlaag op KFC en won thuis van Ham United. Ham United dat vooraf bij de titelkandidaten werd gerekend zakt weg in de grijze middenmoot.

Grote Brogel dat na drie speeldag hekkesluiter was , is aan een stevige remonte bezig. Het won voor de derde maal op rij, deze maal waren de buren van De Bos het slachtoffer. Bij Sparta Lille is het omgekeerde het geval, de eerste drie speeldagen liep het lekker en nu is voor de derde keer op rij balen als een stekker. De bosuiljongens moesten hun meerdere erkennen in Engsbergen.

Stal is de kampioen in de gelijke spelen. Liefst vijfmaal deelde ze broederlijk de punten en deze keer was Beverlo aan de beurt.  Herkol kwam niet  verder dan een gelijkspel tegen Paal . Herkol mist hier een ideale kans om wat te klimmen in de klassering.