Seniors

KFC en Stal blijven ongeslagen na vijf speeldagen

De topper van de vijfde speeldag was KFC – Wijchmaal. Onze jongens konden de sterkste verdediging van de reeks eenmaal vloeren. Bergmans kon net als tegen Engsbergen de netten schoon houden en zo wonnen we met 1-0. Met vier overwinningen en één gelijkspel maken we een schitterende start van de competitie met als toetje de leidersplaats

De runner up wordt nu Kattenbos. Na hun nederlaag op de eerste speeldag bij ons hebben ze zich goed herpakt. Kattenbos zorgde voor de eerste nederlaag van Excelsior. Budak wist trof er  driemaal raak. Martens trof tweemaal raak in deze met 4-6 doelpuntrijke wedstrijd.

In Lille was er ook veel te beleven. Lille dat tot de vijfde speeldag maar vier doelpunten tegen kreeg slikte er nu vijf  van Grote Brogel. Er vielen ook drie rode kaarten en er werden twee benutte strafschoppen gefloten.

Stal scoort altijd minstens tweemaal maar helaas is dit niet voldoende. Ook nu werd het 2-2. Ondanks hun ongeslagen reeks schieten ze met vier draws weinig op. Stal staat op het moment tiende.

De trainerswissel bij Paal had geen schokeffect. In de kelderverdieping deelde Paal en Peer de punten en daarmee zullen zich beide wel verliezers voelen. Tussen Paal en Peer staat Beverlo gerangschikt. Ze verloren met 0-1 van Engsbergen. Beverlo heeft slechts twee punten. Toch verliest deze ploeg steeds met het kleinste verschil , een eerste overwinning zou deze ploeg wel eens vleugels kunnen geven.

In de subtop kon Verbroedering Lommel de punten thuis houden tegen Herkol. Kaulille kon ook nu weer geen enkel punt mee naar huis brengen. Het verloor met 2-0 van Kadijk.