Eerste elftal wint topper

De opdracht was niet eenvoudig: met een overwinning tegen eerste achtervolger Wijchmaal zou de de koppositie verstevigd worden. En onze leeuwen deden het: in de 64e minuut scoorde Daan Truijen het enige doelpunt van de match.
De spanning bleef te snijden tot in de slotseconden, maar KFC behield de clean sheet en vergroot zo de afstand in de rangschikking. Het uitgebreide wedstrijdverslag is beschikbbaar, foto’s staan op onze foto-site.

In de andere avondwedstrijd speelden Ham United en Stal 2-2 gelijk. Dit was reeds de vierde maal 2-2 voor Stal !

Eerder op de dag wonnen de Beloften B met 3-2 van Kaulille en op vrijdagavond zagen de Beloften A in Wijchmaal een 0-2 voorsprong nog veranderen in een 2-2 gelijkspel.

2 Replies to “Eerste elftal wint topper

1. Even ter verduidelijking de beloften A zijn 0-1 geraakt.
    In de 2de helft komen we terug in de match na 20 rust wegens het uitvallen van het licht door een gelijkmaker van Vito S. . Diezelfde vito maakt even later een te zware overtreding en moet van het veld met een directe rode kaart.
    Toch slagen we erin met een mannetje minder op voorsprong te maken na een mooie rush van Dieter T. . Hij schiet de bal van buiten de 16 mooi,hoog over de keeper. 1-2.. nu nog uitspelen en klaar ondertussen pakt Dieter T ook nog zijn 2de geel.. toch lukt het om 10 minuten in de extra tijd te scoren. de 2de helft duurde dus inderdaad 55 minuten.
    jammer van het resultaat maar wel een volwassen match.
    gemiddelde leeftijd kfc: 19,7 jaar

2. mijn excuses voor de type fouten. via de telefoon een tekst typen kan wat problemen veroorzaken. groetjes