Seniors

Laatste maxima verdwijnen van de tabel

Ben Ceelen
Zowel KFC als Wijchmaal is zijn maximum kwijt. Trainer Heylen had puzzelwerk mits verschillende gekwetsten en ook Ben Ceelen die aan een goed seizoen bezig is viel vlak voor rust uit. KFC legde zoals de voorbije speeldagen zijn wil op en kwam 0-2 voor  in Stal. Het venijn zat echter in de staart en in de slotminuten gingen twee dure punten verloren. Wijchmaal moest thuis zijn meerdere erkennen in Kadijk. Na een moeizame start klimt Kadijk naar boven.

Kaulille FC behaalde zijn eerste overwinning van het seizoen . Zeven minuten voor tijd maakte Nouwen de enige treffer. De trainer van Paal zag het blijkbaar niet meer zitten met maar twee op twaalf en diende zijn ontslag in. Ook Grote Brogel mocht voor het eerst van de zege proeven. Ze versloegen in het kelderduel Beverlo met 1-0.

Excelsior dat vorige week nog cafévoetbal speelde heeft zich herpakt en won van Verbroedering Lommel.  Engsbergen leed zijn tweede nederlaag op rij , nu thuis tegen Ham United. De jongens uit Tessenderlo blijven vertrouwen hebben in een goede afloop want volgens hen hebben ze de grote ploegen nu al gehad.

Peer SV is met één puntje hekkesluiter. Het ging thuis zwaar onderuit tegen Herkol. Peer SV maakte vorig seizoen ook een bijzonder zwakke start maar een sterke derde periode zorgde voor het behoud. Nu moeten ze zo lang niet wachten want ze moeten vijf ploegen achter zich laten om er in te blijven.

Tenslotte was er nog Kattenbos- Lille. Sparta verloor voor het eerst dit seizoen en dit slechts met het kleinste verschil van 1-0.

De kalendermaker heeft voor de vijfde speeldag voor een heuse TOPPER gezorgd. KFC ontvangt dan thuis Wijchmaal. Ik heb er nu al buikpijn van dat ik die match moet missen.