Seniors

KFC en Wijchmaal blijven met Arsenalscore aan de leiding

Daan Truijen
Daan Truijen
De aangekondigde topper op het ‘t Leeuwke tussen KFC en Engsbergen werd ook een topper. Vooral in de eerste helft werd er vrij snel gevoetbald en kregen de toeschouwers een spektakelstuk te zien. Daan Truijen werd met zijn doelpunt matchwinnaar. De mannen van Tessenderlo geraakten wat gefrusteerd bij hun eerste nederlaag. Bij een duidelijke aanvallende fout moet Nijns wel iets heel lelijks gezegd hebben tegen de scheidsrechter die onmiddelijk rood trok.

Wijchmaal kon pas vlak voor affluiten het winnende doelpunt maken via Amorosi. Wijchmaal blijft dus samen met KFC het maximum van de punten houden. Ze hebben tot nu toe ook de sterkste verdediging met slecht één doelpunt tegen.

Vijf ploegen hebben de smaak van de overwinning nog niet mogen proeven. Peer SV verloor de doelpuntrijke wedstrijd met 5-4 van Verbroedering Lommel. Grote Brogel leed de derde nederlaag op rij . Kaulille FC mist zijn start ook compleet en verloor van buur Herkol. Beverlo deelde de punten met Kattenbos en dan is er Paal dat dus verloor van Wijchmaal.

Een van de titelfavorieten Kadijk moest al zijn tweede nederlaag slikken. Boosdoener was Stal met de gekende Elsen als sluipschutter. Het werd 1-3.

Slecht, slecht en nog eens slecht . Twee caféploegen tegen elkaar volgens Excelsior Hamont-trainer Wetsels. Het burentreffen tussen Sparta Lille en De Bos moet dus van een bedenkelijk allooi zijn geweest. Het werd er 1-1 op De Bosuil en daarmee blijven beide ploegen ook nog steeds ongeslagen.

Volgende week wachten de twee leiders een moeilijke wedstrijd. Onze jongens trekken naar Stal en Wijchmaal ontvangt Kadijk