Vrouwen

Dames winnen tegen Reppel B

Ilse Mertens
Reeds in de tweede minuut kan Ilse Mertens de score openen op strafschop na een handsbal . Sofie Baeten kan er in de 7de min. 2-0 van maken met een mooi doelpunt. Door een misverstand in de verdediging van Hamont scoort Goosens de 2-1 in de 11′. In de 23′ ziet Sofie Baeten Ann Drieskens vrijstaan en die tikt de 3-1 binnen (23′)

in de 33′ was er een hard schot op het doel van Hamont , Ann-Marie Dokter brengt redding. Kort voor de rust kunnen beide ploegen nog eens scoren; in de 38′ Ilse Mertens met een mooi schot in de kruising en Goosens van Reppel maakt de 4-2.

Vlak na de koffie scoort Goosens de 4-3 en zijn de aanvallen geluwd. Het is wachten tot in min.66, Ilse trapt de bal op vrije trap naar Marian Theunissen, keeper redt in twee tijden. De 5-3 komt in de 69′ op het bord door Ann Vaneijgen na assist van Sofie Baeten.

Kort voor affluiten komt Reppel met 10 te staan door een tweede kaart van Winters.
Zonder Sabine Heijligen en Anouk Agten in de verdediging heeft de rest het voortreffelijk gedaan.