Seniors

Zaterdagavond topper op het ‘t Leeuwke

Zaterdagavond op het vertrouwde uur van half acht ontvangt KFC Engsbergen. Engsbergen dat zich een vreemde eend in de bijt voelt in deze reeks gezien de verre verplaatsingen die ze moeten doen is het seizoen goed gestart. Als er geen mirakel was gebeurd in Paal stonden zij ook nog met het maximum van de punten. Ze gaven een 1- 4 voorsprong weg .

Op de tweede speeldag namen ze revanche door van titelkandidaat Kadijk te winnen. Met een vier op zes komen ze met een goed rapport naar het ‘t Leeuwke. Wij zijn ook goed gestart en maken gemakkelijk een doelpunt. Hopelijk houden we dit aan om zo Engsbergen een eerste nederlaag toe te dienen. Gemakkelijk zal dit niet zijn maar moeilijk gaat ook.

De andere leider Wijchmaal trekt naar Paal en verder zijn er de interessante derby’s Sparta Lille- Excelsior Hamont en Herkol – Kaulille FC. Kadijk krijgt met de komst van Stal ook een stevige brok te verwerken.

Als je wil zien of Tim Van Daal er weer drie binnenschiet tegen de mannen uit Tessenderlo dan moet je er zaterdagavond live bij zijn.

Ik wens jullie een doelpuntrijke wedstrijd.

De wedstrijdbal werd geschonken door:

A Tot Z Reklame
Oude Watertorenstraat 25
3930 Hamont-Achel