KFC Hamont 99 kan als enige ploeg buitenshuis winnen

Vier leiders hadden we na de eerste speeldag. KFC  trok naar Grote Brogel. Reynders opende al snel de score maar net als in de eerste wedstrijd liet KFC al te gemakkelijk tegenscoren. Na de rust was het doelpuntenkermis. Reynders maakte zijn tweede en Tim Van Daal maakte er weer drie binnen het kwartier. Met tien doelpunten zitten we aan een aardig gemiddelde, de vijf tegendoelpunten is ook wat veel en zeker een werkpunt

Ook Wijchmaal kon zijn maximum behouden. Een doelpunt was voldoende om de drie punten van Herkol te pakken. Kadijk en Verbroedering Lommel maakte na hun zege op de openingsspeeldag kennis met een nederlaag. Kadijk kwam op voorsprong maar Convents bezorgde met twee goals een zege voor Engsbergen. Verbroedering Lommel verloor met dezelfde cijfers van Sparta Lille dat ook nog ongeslagen blijft.

Kattenbos dat bij ons verloor won van Ham United. Ham dat ook bij de titelkandidaten werd genoemd kan met 1/6 niet tevreden zijn.

Kaulille FC en Peer SV gingen tegen elkaar op zoek naar de eerste zege. Dit leek Peer SV te lukken toen het twee nul voor kwam. Toen bij de rust ingevallen Vangerven al na vijf minuten mocht gaan douchen leek niets de zege in de weg te staan. De strafschop werd echter gemist en dat gaf Kaulille FC het nodige vertrouwen om alsnog een punt binnen te halen toen Vanoosterhout tien minuten voor tijd de gelijkmaker maakte.

Onze buren van Excelsior behaalde een eerste overwinning thuis tegen Beverlo met 3-2. Bart Engelen was weer goed voor twee doelpunten. Tenslotte deelde Stal en Paal de punten.