Vrouwen

Dames winnen in Lommel

Op deze tweede spelldag speelde KFC tegen DG Lommel B . KFC begint dadelijk aan te vallen wat resulteerde in enkele kansen en in de 7′ scoort Sofie Geusens de 0-1 na een voorzet van Jasmiene Claes. KFC blijft doorgaan maar kan (nog niet) de score verhogen. Halfweg de eerste helft komt Lommel beter in het spel met enkele schuchtere pogingen. Kort voor rust scoort Sofie Baeten (foto) de 0-2.

Vlak na de koffie kan Sofie Geusens de 0-3 scoren. KFC blijft doorgaan, op de 75′ lobt Jasmiene de bal op het juiste moment naar Sofie Geusens die doortikt naar Ann Drieskens die de keeper omzeilt, de bal rolt richting doel en dan hoeft Sofie Geusens er maar een tikje tegen te geven. Een minuut later scoort Karen Goven de 0-5 en mag even daarna Sofie Geusens de 0-6 op het bord plaatsen.