Vrouwen

Dames verliezen topper

Vandaag is voor de dames het seizoen 2010-2011 begonnen , KFC mocht tegen de nr 2 van verleden seizoen.
Reeds vroeg in de wedstrijd gaat Katrien Hoydongs in de aanval maar de keeper verwerkt in corner. In de 11′ is er dan toch gescoord maar aan de andere kant 0-1 door Vanlaken. Sofie Geusens besluit naast na een lange rush. In de 14′ scoort Vanlaken de 0-2.
In de 30′ en 38 minuut kon Ann-Marie Dokter (foto) een grote kans van Halveweg in corner verwerken en schoot tussendoor Karen Goven nog op de bezoekende keeper.

In de rust worden Sanne Mertens en Karen Goven vervangen door Ann Drieskens en Ann Van Eijgen en begint het beter te lukken bij KFC maar zonder echt doelgevaar. Ann-Marie Dokter stopt nog een strafschop (54′).
KFC krijgt het deksel helemaal op de neus als Lenaerts en Pirotte de (overdreven) 0-4 score vastleggen.

Volgende week trekt KFC naar Dorperheide Girls Lommel; die spelen op het veld van Kerkhoven aan de Pijnvenstraat.