Seniors

Wedstrijdverslag KFC – SK Meeuwen

Bij deze het beloofde wedstrijdverslag.

De laatste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen werd gespeeld in het kader van Beker van Noord-Limburg. KFC mocht op eigen terrein SK Meeuwen ontvangen, ploeg getraind door Eric Vankessel, enkele jaren terug nog trainer bij KFC.

Tegen deze eerste provincialer begon de thuisploeg goed aan de wedstrijd en nam vanaf het begin het heft in handen. Op het kwartier resulteerde dit in een voorsprong toen Tim Van Daal, na een mooie aanval, de bal binnentikte.
Even later werd – ten gevolge van het onweer – de wedstrijd een tiental minuten onderbroken. Na deze onverwachte pauze kwamen de bezoekers beter voor de dag. Via Vanbuel werd de score dan ook in evenwicht gebracht.

Na de rust was er van niveauverschil geen sprake. Alex Habraken kopte dan ook de tweede treffer binnen. Na deze fase werd bezoeker Kelchtermans uitgesloten wegens protest (tweede gele kaart). De thuisploeg had het betere van het spel, maar Tim van Daal schoot over.
Het was Kevin Quinten die – op voorzet van Daan Truyen – de 3 – 1 op het scorebord zette. In de slotminuut kopte dezelfde Quinten gevaarlijk, maar de bezoekende doelman bracht redding.

Een verrassende maar verdiende 3 – 1 overwinning voor de thuisploeg.