Vrouwen

Verslag bekermatch dames

Vanaf het beginsignaal was het duidelijk dat KFC de overwinning mee wou nemen naar Hamont want reeds in de eerste minuut scoort Sofie Geusens de 0-1. KFC gaat verder en in de 3de min. zet Jasmiene voor maar Sofie G. verslikt zich in de bal en schiet naast. In de 11de min. weer een mooie samenspel van Sofie Baeten en Geusens maar de keeper bracht redding. Marloie komt op 1-1 na een licht toegekende strafschop (13′). Kort daarna Sofie Geusens op Sofie Baeten en 1-2. Dit is blijkbaar niet naar de zin van de scheidsrechter die nu bij elke doelkans KFC in buitenspel ziet staan. Terecht protest van onze dames en Jasmiene Claes maakt zich zo boos dat ze de rode kaart krijgt.

Marloie kan niet echt profiteren van hun meerderheid en kan pas in de 40′ scoren. Sofie Baeten brengt KFC weer op voorsprong en scoort in de 44ste en 47 min. (2-3 en 2-4) . Dan weer een doelpunt van Malroie (3-4 50′) . In de 53′ maakt Malroie een zware fout in het strafschopgebied, rood en strafschop. Ilse Mertens zet deze probleemloos om maar dien te hernemen (waarom ??), ook deze gaat tegen de netten.
Sofie Geusens heeft nog een mooie kans voor de 3-6 maar de keeper bracht redding. In de 63′ mag ook Katrien Hoydongs gaan douchen met een tweede gele kaart en begint het moeilijk te worden voor KFC, in de 63′ scoort Malroie vanuit buitenspel en de bordjesman heeft zijn werk , Malroie scoort de 5-5 in de 69′. Hier komt geen verandering meer in en komt er een strafschoppenreeks.
– Ilse Mertens 0-1
– Malroie mist 0-1
– Sofie Geusens 0-2
– Marloie 1-2
– Karen Goven 1-3
– Marloie 2-3
– Ann Drieskens 2-4
– Marloie schiet op de keeper !

KFC gaat door en ontvangt volgende week thuis om 16h Lanken (tweede klasse) en mochten ze deze wedstrijd ook winnen spelen we op verplaatsing bij de winnaar van Biesen-Rapid Wezemaal .

Proficiat dames

One Reply to “Verslag bekermatch dames

Comments are closed.