Jeugd

Eric Vanbussel is nieuwe jeugdcoördinator

Eric Vanbussel
Het verheugt ons te kunnen meedelen dat het bestuur er in geslaagd is een hoofcoördinator jeugd aan te trekken in de persoon van Eric Vanbussel.

Eric zal de coördinatie van de jeugdafdelingen trekken en een brugfunctie vormen tussen de jeugdwerking en het hoofdbestuur. Hij zal zich omringen met een aantal (nieuwe) assistenten voor de diverse leeftijdscategoriën. Tevens zal hij deel uitmaken van de nieuw op te starten projectgroep “jeugdbeleidsplan” om zo de sportieve doelstellingen van de jeugd uit te werken en op te volgen.

Voorts zal de club een nieuwe commissie “jeugdwerking” opstarten die voornamelijk zal bestaan uit afgevaardigden van de diverse leeftijdsgroepen. Deze commissie buigt zich eerder over de extra-sportieve aangelegenheden, maar vormt tevens een spreekbuis naar het sportieve beleid toe en naar de algemene werking van de club.

Wij hopen met deze initiatieven de jeugdwerking van de club nog meer uitstraling te geven en zo onze spelers nog beter te begeleiden in de toekomst.

Wij wensen Eric en zijn team veel succes bij KFC Hamont 99.