Seniors

KFC bedwingt het al 8 wedstrijden ongeslagen Peer SV

KFC Hamont 99 vestigt een seizoensrecord met nu vier ongeslagen wedstrijden. Toch aardig als je weet dat de tegenstander van afgelopen weekend Peer SV , de ploeg is van de terugronde.Peer SV is nu al acht wedstrijden ongeslagen. Ze hadden wel geluk want het jeugdige KFC, met het debuut van  Stef Steensels,  had de meeste kansen maar vergat te scoren en dat telt nog altijd.

De laatste tegenstander Grote Heide ( zat 01/05) hield duiveltjeskermis. Sporting Houthalen werd met 16-3 opgeslokt. Een complete vernedering voor de mannen van Sporting en een verkneukeling voor de thuissupporters.

Kaulille en Stal hadden aan een puntendeling genoeg voor de eindronde stond in de krantenvoorbeschouwing. Het werd echter geen Duitsland-Oostenrijk maar een zware uithaal van de poederjongens die alszo terecht een eindrondeticket binnenhalen. Stal moet nu nog bibberen.

Wijchmaal hield zijn kansen gaaf door De Bos neer te halen met houthakker Boes van dienst. Vier keer zaagde hij door de verdediging heen. Wijchmaal staat aan de leiding in de derde periode maar de laatste wedstrijd is thuis tegen…. jawel Kaulille.

Sparta Lille won het burentreffen met Kadijk en meteen was het behoud verzekerd. Ze kunnen mits puntenwinst op Sp. Houthalen nog over Kattenbos springen dat de competitie in schoonheid eindigde met een zege op E. Houthalen. E. Houthalen mag de degradanteneindronde spelen en hoopt vurig dat Heusden- Zolder volgend seizoen nog in bevordering speelt. Er zakt al een ploeg meer nu Neerpelt degradeert en een tweede Limburgse bevorderingsdegradant zou een ramp  zijn voor sommige Limburgse ploegen in provinciale afdeling.

3 Replies to “KFC bedwingt het al 8 wedstrijden ongeslagen Peer SV

  1. zoals je moet weten heeft Stef Steensels zijn debuut al in Turkse FC gemaakt.

  2. terecht afgevlagt Marnick, mijn debuutuitspraak van Stef , die gazetten kunnen een nabeschouwer wel eens buitenspel doen staan

Comments are closed.