Nieuws

Overlijden Jos Schonkeren

Jos Schonkeren
Jos in zijn gekende stijl op zijn Euro-Cup (2009). Snel een hapje eten en dan verder, kijken of alles volgens zijn immer kloppend schema loopt.
Met verslagenheid hebben wij het overlijdensbericht ontvangen van Jos Schonkeren, bestuurslid bij KFC Hamont 99 en bij de Sportraad van Hamont-Achel en tevens vader van juniorentrainer Tim Schonkeren.
Jos is op maandag 19 april overleden in het ziekenhuis van Overpelt na een slepende ziekte. Jos was jarenlang wedstrijdleider van ons Euro-Cup toernooi en zeer actief in de werking van de club (kienavonden, eetdagen, inkom van de wedstrijden van de 1e ploeg, programmaboekje, …).

We zullen Jos erg missen binnen de club, maar wensen vooral zijn vrouw en kinderen veel sterkte bij het verlies van hun man/vader.

De avondwake is op donderdag 22 april om 19u in de kerk van Hamont-Lo, en aansluitend is er gelegenheid tot begroeting bij Begrafenissen Creemers.

2 Replies to “Overlijden Jos Schonkeren

  1. Met Jos verliest KFC een stille kracht, eentje die in de achtergrond bergen werk verzette. Altijd in de weer om het perfecte kalenderboekje, een strak wedstrijdschema voor de Euro-Cup of een tot op de cent kloppende afrekening van de kienavond op te leveren.

    Euro-Cup 2010 stond op zijn agenda, en hij was er -ondanks zijn zwakke gezondheid- ook bij. Met hulp van zijn vrouw en van zijn zussen zag hij dat ook deze editie als wedstrijdleider tot een goed eind gebracht had. Mission completed.

    Sterkte aan familie en vrienden.

  2. Zelf heb ik Jos niet zolang mogen meemaken.

    Echter oprecht kan ik me aansluiten bij de comments: “een stille kracht vol overgave die ongemerkt veel en goed werk verzette”.

    Sterkte met dit verlies voor Fam.& vrienden.

Comments are closed.