Seniors

Kaulille FC en Peer SV halen 10 op 12

Het werd een druk paasweekend in 3B. Door de slechte weeromstandigheden in het begin van het jaar moesten een paar ploegen tweemaal de wei in dit weekend. Engels paasvoetbal in de Provincie Limburg. Onze tegenstander van maandag Ophoven had een slechte generale repetitie zaterdag op Kattenbos. Ondanks een vroege voorsprong moest het zijn meerdere erkennen in Kattenbos. Ook op het Leeuwke moesten de jongens de duimen leggen met dezelfde 3-1 cijfers als zaterdag. KFC  won verdiend van Ophoven met een opmerkelijke rentree van Truijen (foto). Hij maakte een doelpunt om in te lijsten.

KFC neemt door deze zege de zevende plaats in . Onze jongens krijgen de buren van De Bos in het vizier. De Bos zit in een dipje. Het slikte zaterdag zes doelpunten van Peer SV en leed een onverwachte nederlaag in E. Houthalen. Beide wedstrijden eindigde ze met tien man. Het onverhoopte eindrondeticket dat klaar lag begint steeds verder af te liggen.

Turkse FC  moet de titelviering even uitstellen. Titelstress sloeg in de benen en Peer SV buitte dit optimaal uit. Het won vrij gemakkelijk bij de leider en bij Peer blijft Fabio Di Pasquale een hoofdrol opeisen.  Het doelpunt van topschutter Bilican was maar een zakdoekje tegen het bloeden.

Eerste achtervolger Kaulille FC  bracht de drie punten mee uit Kattenbos en is nu al zeven wedstrijden ongeslagen. Het staat nu één wedstrijd van het seizoensrecord van acht ongeslagen wedstrijden dat , wie anders, Turkse FC op de mat legde.

Stal Sport handhaaft zich op derde plaats. Het won thuis van Sparta Lille met 2-1. Grote Heide haalde één punt na een lastige verplaatsing in Wijchmaal. Na tachtig minuten stond het nog 2-0 in het krijt maar Bullen zorgde met twee doelpunten in extremis nog voor dat belangrijke punt.

Tenslotte ziet hekkesluiter Sp. Houthalen nu een vierpuntenkloof met buur Eendracht.  Kadijk won er voor zeventig betalende toeschouwers. Zo komen we bij onze volgende tegenstander uit. Zondag trekken we naar Kadijk dat bij ons één van zijn beste wedstrijden speelden.