Seniors

Kaulille FC stopt zegereeks van KFC

KFC heeft het onderspit moeten delven tegen buur Kaulille FC. Nochtans zat KFC goed in de wedstrijd en had het een handvol kansen. De doelpunten tellen echter en daar toonde Kaulille zich efficiënter in. Debutant Bram Dingenen zorgde met zijn doelpunt er mee voor dat Kaulille nu al zes wedstrijden ongeslagen is. Het eindrondeticket is nu wel heel dichtbij.

Ook nog vermelden dat Truijen weer zijn opwachting kon maken na een lange afwezigheid en door de blessure van Marnick stond nu Nicky Fiddelaers in het doel.

Onze buren van De Bos verloren de rechtstreekse confrontatie van Stal voor de eindronde. Kristof Elsen zorgde met een hattrick dat Excelsior na negentig minuten in de touwen lag. De andere eindrondekandidaat Grote Heide zat na een vroeg doelpunt van Willekens al snel op rozen. Ze gaven deze niet meer uit handen en omzeilde zo de moeilijke klip Kadijk.

Leider Turkse FC met twee doelpunten van Bilican haalde de vierde zege op rij. E. Houthalen was ditmaal het slachtoffer.

In de staart van de rangschikking noteren we de uitzeges van Kinrooi, Peer SV en Sparta Lille. Door deze zeges lijkt het doek voor de Houthalense ploegen stilaan definitief te vallen.

In het Paasweekend heerst weer Koning Voetbal. Zaterdag en zondag kunnen jullie onze jeugd bewonderen in de Eurocup en maandag moet het eerste elftal thuis aan de bak tegen Ophoven. Het zijn drukke tijden op het  ‘t Leeuwke.