Vrouwen

Dames winnen weer

In de beker van Limburg mocht KFC vandaag tegen VV Dorperheidegirls uit Lommel.
In de 4de ‘ was er een mooie kans voor Lommel maar Ine Coninx kan de bal ontzetten met de voet. Enkele minuten later kan Kaat Arits een mooie aanval opzetten, zet voor maar er is niemand voor af te werken. Er hangt een doelpunt in de lucht, nadat eerst Jasmiene Claes (op keeper) en Sofie Geusens (naast) missen, is het Sofie Geusens die een kopbal van de andere Sofie (Baeten) tegen de touwen prikt. (13’)
Op het halfuur schiet Sofie Geusens een voorzet van Kaat Arits naast en vlak erna moet Ine Coninx een bal van Lommel redden in 2 tijden.
Nog in dezelfde minuut knalt Sofie Geusens op de paal en kan Kaat Arits met de terugkomende bal niet scoren (op keeper)

Begin tweede helft zijn er weer enkele kansjes van oa. Kaat Arits en Sofie Geusens maar zonder resultaat.Voor een zeer mooie aktie moeten we gaan naar de 71′, Sabine Heijligen zet voor voor Sofie Geusens, randje buitenspel en werkt beheerst af.
Ann Vanijgen probeert het met een afstandsschot, keeper pakt met moeite. Lommel is niet bij de pakken blijven zitten en probeert in de 82′, Ine Coninx pakt in 2 keer. Bij een corner in de 85′ schildert de wederoptredende Ilse Mertens de bal op het hoofd van Sofie Baeten die de 3-0 scoort.
Lommel wil nog wat aan de achterstand doen , maar een secuur keepende Ine Coninx belet dit. Het in zelfs KFC dat de 4-0 kan scoren door weer Sofie Geusens.
Verleden week speelde KFC 3-3 in Lommel tegen deze ploeg en winnen nu met 4-0. Ook mogen we de invalbeurten van Katrien Hoydongs en Ilse Mertens die langere tijd out waren. Katrien Hoydongs had zelfs nog de 5-0 aan de voet vlak voor affluiten.