Jeugd

Scholieren A winnen in Wijshagen

De Scholieren A maakten op zondag 21 maart de verplaatsing naar subtopper Wijshagen.
Wim Van Der Aelst (foto) was onze reporter ter plaatse, Jan Rijnders zorgde voor de foto’s.

Opstelling: Roy als keeper, Ruben, Wouter, Sem als verdedigers , Cis verdedigende en Sander aanvallende middenvelder, Gert rechts in het midden en Ruud links. De voorspelers waren Thomas, Gijs en Hans.

Al vanaf de eerste minuut werden we onder hoge druk gezet door Wijshagen waar al bijna een goal op valt maar door een safe van onze keeper Roy liep het toch nog goed af.
Door een gevaarlijke bal door het midden die Wijshagen onderschepte, produceerden ze een kans met een bal tegen de paal als gevolg.
We staan nu een kwartier in de eerste helft en het tempo van der wedstrijd ligt nog steeds zeer hoog.

De eerste wissel komt er na 25 minuten. Thomas wordt vervangen door Glen omdat hij in een duel een blessure aan het dijbeen opliep.
10 minuten voor de rust scoort Gijs met een kopbal door een perfecte voorzet van Ruud.
En vijf minuten maakt Glen een mooie individuele actie en schiet met een pracht van een schot loeihard in de rechter onderhoek, de keeper van Wijshagen had geen schijn van kans.
Dit was de stand voor de rust 2-0.

Na een knap staaltje verdedigingswerk van Sem en een mooie onderschepping van Sander voerden we een counter uit met goede passen en combinaties, trapt Gijs de bal tevergeefs net over. Spijtig

Wissels 2e helft: Gert => Gilles ; Ruud=> Yannick ; Hans=> Michiel

We zijn 8 min ver in de 2e helft, door een flankbal van Wijshagen kwam er een spits alleen voor de goal vrij en moest hem er nog maar in trappen. 2-1

Na een misverstand binnen de baklijn krijgen we weer een goal tegen nu is het 2-2 gelijke stand. 2 goalen best snel achter elkaar tegen, wat een pech!

Nog een kwartier te gaan en het staat nog altijd 2-2, maar daar komt toch een kans! Glen draait heerlijk open en heeft ruimte gekregen om te trappen. Maar dan een zwak schotje, net nog van de lijn gehaald.

In de laatste 3 minuten komt er toch nog een actie langs de lijn! Gert geeft een voorzet op Glen en schiet hem tegen de keeper. Maar gelukkig stond Cis er nog het hij trapte de bal lekker binnen, een binnentikkertje. Wat een vreugde op het veld!

Het resterende programma is als volgt:
28/03/2010 10:00 K.F.C. HAMONT 99 – PEER SV
11/04/2010 10:00 K.F.C. HAMONT 99 – RACING PEER
14/04/2010 19:00 ACHEL VV – K.F.C. HAMONT 99
18/04/2010 09:30 KAULILLE F.C. – K.F.C. HAMONT 99
25/04/2010 10:00 SV HERKOL – K.F.C. HAMONT 99
02/05/2010 10:00 GS BEEK – K.F.C. HAMONT 99
09/05/2010 10:00 K.F.C. HAMONT 99 – SK BREE B


Boven v.l.n.r. trainer Peter Kissen, Michiel Pruysers, Wouter Bollen, Yannick Bernaerts, Gijs Stevens, Ruben Van Hertum, Gert Leyssen, Gilles Leyssen, Ruud Coenegracht, Sem Bergmans, afgevaardigde Stefan Leyssen
Onder v.l.n.r. Wim Van Der Aelst, Glen Moris, Cis Van Samang, Hans Poukens, Thomas Jaeken, Roy Gennar, Sander Pouwels


Lat but not least: KFC Hamont 99 bedankt alle ouders/chauffeurs die al het hele seizoen paraat staan !

2 Replies to “Scholieren A winnen in Wijshagen

Comments are closed.