Seniors

KFC wint voor het eerst dit seizoen voor derde maal op rij

Excelsior wist dat het moest winnen nadat concurrent Kaulille de dag voordien vrij gemakkelijk de drie punten pakte van Sp. Houthalen. KFC moest niet meer gemotiveerd worden na de uitgebreide Calimeroverhalen. Met geen woorden maar daden versloeg het verdiend buur De Bos met 1-3 met onder andere een mooi kopbaldoelpunt van Tim Van Daal. Hiermee haalde onze jongens de derde zege op rij en dat tegen een ploeg die heel het seizoen in de top 5 staat.

Gelukkig voor Excelsior dat thuis niet meer won sinds 15/11/09  ( uit doen ze het uitstekend ) lieten ook nu de naaste concurrenten weer steken vallen. Grote Heide slikte een pijnlijke nederlaag tegen Ophoven en Kadijk moest met één punt tevreden zijn in Peer SV. Turkse FC  wist hiervan weer te profiteren door de lastige uitwedstrijd op Kattenbos te winnen.

Onderaan in de rangschikking kon naast Sporting ook de Eendracht weer geen punten sprokkelen. Wijchmaal was iets te sterk voor E. Houthalen. Kinrooi kon het beste de zenuwen in bedwang houden tegen Sparta Lille en pakte drie belangrijke punten in de degradatiestrijd.

Volgende week ontvangen we onze sympathieke buren uit Kaulille die momenteel op de tweede plaats staan. Een loodzware wedstrijd maar met een 9/9 kunnen we deze wedstrijd met een goed gevoel starten.

One Reply to “KFC wint voor het eerst dit seizoen voor derde maal op rij

  1. Voorstel:

    Er was een fotograaf aanwezig tijdens de match.
    Eventuele foto’s van de match zouden hier niet mis staan!

    Deze match heeft ons seizoen al wat meer kleur gegeven.
    MAAR: >>>>WE ZIJN ER NOG NIET MANNEN!!!!!<<<<<.

Comments are closed.