Vrouwen

Dames spelen gelijk

Voor de beker van Limburg mocht KFC op verplaatsing naar Dorperheide girls C, geen gemakkelijke opdracht zeker omdat hier de sterke Vandeboer meespeelt. Anouk Achten diende deze uit het spel te halen wat in de eerste helft goed lukte.
Reeds in de 7de minuut scoort Kaat Arits de 0-1 en in de 32ste minuut verdubbelt Sofie Baeten deze voorsprong. Het spel blijft op en neer gaan met wat meer kansen voor Hamont. Op slag van rust ei zo na 0-3, de keeper is verslagen maar een speelster van Lommel kan op de lijn redden .

In de 52′ gaat Sofie Guesens door op rechts, kan een tackle ontwijken, gaat door tot bijna aan de achterlijn, zet voor en Kaat Arits kan niet afwerken. De bal komt bij Ann Drieskens die de 0-3 scoort. In de 62′ min. mag Lommel een vrije trap nemen, terwijl Ine Coninx de muur nog aan het opstellen is, scoort Vandeberk.
KFC probeert nog de score op te drijven maar de doelpunten vallen aan de andere kant, in de 82′ en 89 ‘ door Hoovestadt en Van Duffel. Het blijft bij deze 3-3 .

Volgende wedstrijd: 27/3 om 11h op ‘t Leeuwke tegen DG Lommel.