Seniors

Rode lantaarnwissel in Houthalen

KFC Hamont 99 had een vrij weekend. Deze keer waren niet de weersomstandigheden de oorzaak maar was de wedstrijd gepland tegen Kerkhoven, een club uit het Lommelse die helaas opgedoekt is.

Voor Turkse FC werd wederom de rode loper uitgelegd naar de titel. Turkse FC wist vrij gemakkelijk de punten thuis te houden tegen Kinrooi.De achtervolgers konden weer niet winnen. Stal is totaal het noorden kwijt. Het leed een zware thuisnederlaag tegen hekkesluiter Eendracht Houthalen. Door deze zege springt Eendracht over buur Sporting. Sporting verloor thuis van Excelsior met 0-2. Excelsior bewees nogmaals zijn sterke uitreputatie.

Een andere achtervolger Grote Heide moest op bezoek bij Sparta Lille. De beginstand werd niet van het bord geveegd en daar waren de jongens van het boseind best tevreden mee. Wijchmaal en Ophoven konden dit weekend de drie punten thuis houden.

Kadijk speelde gelijk tegen FC Gorssen. FC Gorssen ??? Dit is Kaulille FC geleid door voorzitter Gorssen en dit weekend speelden drie zonen van hem in de eerste ploeg. De zestienjarige Wim maakte zijn debuut. De stand werd 1-1. Het doelpunt van Kaulille kwam van … Nouwen.

Volgende week staat er de derby De Bos tegen de ploeg van ‘t stad op het programma. De kassier staat allicht nu al te glunderen.