Nieuws

Dames verliezen in de beker van Limburg

Onze dames hebben niet zo’n goede start genomen in de beker van Limburg , er verloren tegen Zonhoven B.
Al zag het er in de eerste minuut goed uit voor KFC, Sofie Baeten schiet op doel, de bal gaat naast maar Sofie Geusens is goed gevolgd en geeft voor aan Jasmiene Claes (1-0) . Op het kwartier veliest Zonhoven hun keeper met een ernstige blessure. Daarna begint het precies beter te gaan met Zonhoven , in de 18 en 21′ kan Liza Truyen scoren. (1-1 en 1-2)

Er komen kansen voor Sofie Geusens en Sofie Baeten maar beiden gaan naast. Op slag van rust wil Sofie Geusens de ver uitgekomen keeper lobben maar ook deze kans gaat naast.
In de tweede helft maakt Sofie Baeten de 2-2 en mist Kaat Arits. De doelpunten vallen echter aan de andere kant Zoons scoort op penalty (2-3 80′) en 2-4 door Paulini (85′)
De dames willen ook nog de eerste ploeg en trainers danken voor hun steun en de frieten ! dank je wel