KFC Hamont 99 schuift naar linkerkolom

Oef, de broodnodige zege op E. Houthalen is binnen . Het geeft KFC weer wat ademruimte. Roy Willems zorgde in de slotfase voor het beslissende doelpunt en zo halen we eindelijk eens een 6/6.Leider Turkse FC mag stilaan de champagne klaar zetten. Turkse liet Wijchmaal , de ploeg in vorm, geen schijn van kans en won met 4-1. De eerste achtervolgers lieten weer steken vallen. Stal dat vorige week nog de leider versloeg ging met de billen bloot in Kattenbos. Budak zorgde met twee doelpunten binnen vier minuten voor een definitieve KO voor Stal.

Grote Heide haalde in extremis een punt in Kinrooi. Kinrooi stond na negentig minuten nog 2-0 voor. De vier minuten blessuretijd werd er te veel aan voor de thuisploeg. Grote Heide wist nog tweemaal te scoren en zo gingen twee belangrijke punten voor Kinrooi verloren.

Excelsior Hamont zoekt nog steeds naar de eerste thuiszege van 2010. Op verplaatsing lukt het de jongens van De Bos vrij aardig maar thuis werd andermaal een nederlaag. Kadijk met twee doelpunten van Roel Nijs grijpt de laatste strohalm om eindronde te spelen en ging met de drie punten lopen.

Een brilscore in Kaulille- Ophoven en een Arsenalscore in het voordeel van Peer SV tegen Sparta Lille sluiten deze speeldag af.