Vrouwen

Dames winnen weer

Op deze laatste speeldag mochten de dames Kortessem bekampen . In de 20′ maakt keepster Ine Coninx de fout een terugspeelbal te pakken, vrije trap dus die maar net overgaat. Op het halfuur kan Sofie Geusens doorgaan maar de keeper werkt de bal met de voet in corner. Vlak daarna valt de goal aan de andere kant 0-1 door Awouters.

baeten_sofieBij de rust komt Kaat Arits Sanne Mertens vervangen en er komt meer vuur in de wedstrijd; in min.51 trapt Sofie Baeten (foto) tegen de deklat en een goed gevolgde Ann Drieskens maakt er 1-1 van. Sofie Baeten zet haar gemiste kans recht in de 57′: 2-1. In de 65′ speelt de weer goed keepende keeper Ine Coninx de bal naar Kaat Arits die voorzet en Sofie Geusens scoort de 3-1. Sofie Geusens voelt dat ze topscoorder van de reeks kan worden en scoort nog 2x, net niet genoeg.

In de eerste helft ging het spel mooi op en neer maar in de tweede helft wou KFC duidelijk iets aan de 0-1 achterstand doen en eindigde zo de competitie op een 3de plaats.
Vanaf volgende week: Beker van Limburg!