Seniors

Voorbeschouwing inhaalweekend (speeldag 16)

LIMBURG: “Voor het weekend van 12, 13 en 14 februari 2010, heeft het provinciaal comité van Limburg geen afgelastingen te melden. De scheidsrechter beslist ter plaatse.” (bron: www.footbel.be, vrijdagavond)

Misschien zijn er dan tóch wedstrijden en is het dus hoog tijd voor een voorbeschouwing, die we natuurlijk met KFC beginnen.

Op zondag mogen onze jongens de wei in tegen Lille. Hopelijk vinden onze jongens hun draai nog eens, want wat er de laatste wedstrijden getoond werd was toch wel beneden verwachting.
Sparta kan overigens KFC bijbenen want heeft maar drie punten minder en een wedstrijd minder gespeeld. Redenen genoeg voor Hamont om nog eens alles uit de kast te halen. Doen!

Met Grote Heide (3e) – Stal Sport (2e) staat er een topper op het programma. Grote Heide heeft nog wel het beste thuisklassement en zal dat ook willen vasthouden. Stal is met een recente 9 op 9 een taaie brok. Spanning gegarandeerd.

In de rechterkolom is er een treffen tussen de buren van Peer en Wijchmaal. Beide teams kunnen de punten nog gebruiken, willen ze Sporting en Eendracht Houthalen achter zich houden.

Ophoven verloor vorige week onverwacht van Eendracht Houthalen en zal dat tegen Sporting Houthalen wel willen rechtzetten.
Eendracht -met nieuwe trainer- mag nog een week van de overwinning genieten want is wegens het forfait van Kerkhoven een weekendje vrij.

De bos ontvangt Kattenbos en om het even wat hier in voorbeschouwing geschreven wordt, het zal altijd wel commentaar opleveren. We zetten dus onze joker in.

Op zaterdag ontvangt Kadijk thuis Kinrooi. Bij de laatsten likt men wellicht de wonden na het verlies in de slotminuten bij Stal Sport en de 3 opgelopen rode kaarten. Kadijk is aan een behoorlijk seizoen bezig en staat comfortabel in de linkerkolom.

Op zaterdag 19/12/09 werd er ook al een wedstrijd van de 16e speeldag afgewerkt: Kaulille – Turkse FC eindigde toen op 2-1.
Op zondag 20 december lag er opeens een pak sneeuw en daarom wordt er dit weekend -in de sneeuw- ingehaald.

KFC-supporters hebben afspraak op de Bosuil op zondag om 15u.

One Reply to “Voorbeschouwing inhaalweekend (speeldag 16)

Comments are closed.