Seniors

Klok zet KFC weer op vijf voor twaalf

De winterstop heeft onze jongens blijkbaar geen goed gedaan. In Stal ging het met zware 5-1 cijfers onderuit. Nochtans waren we gewaarschuwd dat Stal geprikkeld aan de aftrap zou komen maar het heeft niet kunnen baten. Klok zette met drie treffers de offday van de heenronde recht. KFC zal zich dringend moeten herpakken wil het nog een rol van betekenis spelen in deze competitie. (wedstrijdverslag)

De sneeuwval zorgde er weer voor dat het voetbalprogramma grondig door elkaar werd geschud. Als er onvoldoende sneeuwruimers zijn dan raakt een veld niet speelklaar. Er waren dan ook drie wedstrijden die niet doorgingen.

Een wedstrijd begon wel maar eindigde na 66 minuten. Dit had niets te maken met sneeuwval maar wel met een kaartenregen. De mannen van Sp. Houthalen werden tot zes gereduceerd en dat is één te weinig om de wedstrijd vol te maken. Trainer Boes betaalde hiervoor het gelag omdat hij te vurig zou coachen. Wijchmaal had er intussen negen gemaakt maar dit wordt dan 5-0 of wordt de uitslag behouden. Gevraagd een voetbalkenner die me dat laat weten via commentaar.

Sp. Lille deed een gouden zaak in de strijd om het behoud. Het won het kelderduel van E. Houthalen met 1-2. Het wordt erg moeilijk voor Eendracht om in 3B te blijven.

Kaulille stond na een dikke twintig minuten al 0-2 voor. De poederjongens konden deze stand vast houden tot het einde en bracht zo drie punten mee uit Kinrooi.

Leider Turkse FC had het niet onder de markt met Kadijk. Er waren weer een aantal valse oei oei ai momenten wat een gele kaart opleverde voor de spelers van de bezoekers. Kadijk ontfutselde de leider wel twee punten met doelpunten van Nijs en Thijs en dat tot grote tevredenheid van buur Grote Heide. Grote Heide hoefde niet aan de bak te komen want hun tegenstander Kerkhoven is jammerlijk heengegaan.

One Reply to “Klok zet KFC weer op vijf voor twaalf

  1. Ik dacht (maar 100% zeker ben ik nie)dat in zo’n geval normaal de uitslag herleid wordt naar de forfaitscore, maar indien (zoals hier het geval) de uitslag op het moment van het staken van de wedstrijd reeds hoger opgelopen is, behouden blijft…
    Uitsluitsel binnekort na zitting van het PC Limburg

Comments are closed.