Seniors

KFC Hamont 99 – Kinrooi op zaterdag

Beste voetbalfan, eindelijk mag de bal weer rollen. De sneeuw heeft eindelijk weer plaats gemaakt voor het groene laken. Voetballers en supporters staan te popelen om er terug tegen aan te gaan. Tijdens de verlengde winterstop heeft trainer Heylen de spelers niet in een winterslaap gelaten maar volop aan de conditie gewerkt. Zaterdagavond ontvangt KFC  het iets lager geklasseerde Kinrooi.

KFC had vlak voor de winterstop eindelijk de goede kadans te pakken na een moeilijke beginperiode. Het kon zijn laatste twee wedstrijden tegen respectievelijk Peer SV  en klepper Grote Heide winnend afsluiten. Het zou mooi zijn mochten we voor de derde maal op rij kunnen winnen. Het zal dan de eerste keer zijn dit seizoen.

Trainer Heylen kan niet rekenen op de geschorsten Leynen en Truyen. Er komt dus wat puzzelwerk aan te pas maar de jongens die nu hun kans krijgen zullen er alles aan doen om onze trainer het zo moeilijk mogelijk te maken als de geschorsten terug komen.

Kom onze jongens aanmoedigen zaterdagavond in de gezonde buitenlucht en hopelijk klinken we na de wedstrijd op een zege in de kantine op het ‘t Leeuwke.

2 Replies to “KFC Hamont 99 – Kinrooi op zaterdag

  1. Blijkbaar is Arne Plessers er ook niet bij wegens een blessure.

Comments are closed.