Seniors

SP.Lille- KFC Hamont 99

Match is afgelast

(bron www.kbvb.be)

Ik heb wat gewacht met voorbeschouwing schrijven. De weeromstandigheden zijn niet bepaald voetbalideaal en bij de laatste update van vrijdagavond staat koning voetbal ENKEL in Limburg bij de eerste elftallen nog op het programma. Er is ook nog niet zo veel sneeuw gevallen maar toch…

We treffen met Sparta Lille , een tegenstander die wat op de dool is. Een op vijftien is een mager beestje en vooral de laatste thuisnederlaag tegen Sp. Houthalen zal pijn gedaan hebben. Thuis verliezen van een rechtstreekse concurrent is nooit geen pretje. KFC zou dus een makkie kunnen hebben.

Daar schuilt nu precies het gevaar. Onderschatting en in je in slaap laten wiegen( alhoewel bij deze koude ?) kunnen nefaste gevolgen hebben. Onze trainer weet dat ook en houdt de mannen scherp. Want waar zit de voornaamste spier van een voetballer ? Jawel, tussen zijn oren en dat is mentaliteit. Ervoor willen gaan met een gezonde dosis zelfvertrouwen.

Dus beste supporter van KFC , als de wedstrijd op gang gefloten wordt komt dan massaal voor je favoriete club supporteren, zo sta je lekker kort bij elkaar wat wat warmte brengt in dit barre winterweer. Hopelijk kunnen we ook af en toe omhoog springen om een doelpunt van KFC te vieren.

Onze trainer moet nog een weekje op de strafbank zitten en in Lille is er niet de mogelijkheid om dat ergens binnen te plaatsen want dan zie je de speeltuin.

One Reply to “SP.Lille- KFC Hamont 99

Comments are closed.