Seniors

Sterk KFC bezorgt Grote Heide eerste thuisnederlaag

daan_truyenKFC heeft eindelijk de smaak van twee zeges op rij te pakken. Het werd meteen ook de eerste uitzege, de eerste maal dat onze jongens geen tegendoelpunt kregen en het einde van zeven ongeslagen wedstrijden voor Grote Heide. Het enige minpunt was dat twee leeuwen van het veld moesten. Voor de aalvlugge Truyen is dit al het tweede rode karton van het seizoen.

Turkse FC profiteerde van deze misstap door met  het kleinste verschil op De Bos te winnen. Excelsior zakt na een 3 op 12 steeds verder weg naar de middenmoot. Ook Stal vond in het bescheiden Peer SV zijn meerdere. Na een minuut stond de eindscore al op het bord. Kerkhoven dat de derby van Kattenbos won springt hierdoor over Stal naar de derde plaats.

In de kelder van de rangschikking en dan komen we meteen bij de Houthalense ploegen terecht werden er punten gesprokkeld. Sporting Houthalen dat van de week nog een 0-5 op de groene tafel gepresenteerd kreeg na het opstellen van een geschorste speler won in Sparta Lille.  Hekkesluiter E. Houthalen kruipt weer een puntje dichterbij na een draw tegenKinrooi.

Kaulille FC  kende een offday voor eigen publiek. Smeets profiteerde hiervan en zijn doelpunt zorgde ervoor dat Wijchmaal van die vervelende vijftiende plaats wegkomt.

De heenronde zit  erop nu. Turkse FC is herfstkampioen met vier punten voorsprong op Grote Heide. KFC heeft zich nog op het nippertje een plaatsje in de linkerkolom kunnen bemachtigen.