Seniors

KFC Hamont 99 – Peer SV

tvhlogoKFC Hamont 99 speelt op zaterdag 05/12/09  om 19h30 thuis een cruciaal duel tegen Peer SV. Beide ploegen bivakkeren in de onderste regionen en behaalden een twee op negen in het tweede periodekampioenschap. Vooral de thuisploeg is op zoek naar eerherstel na de zware nederlaag bij de buren uit Kaulille.

Peer SV had ook meer van het seizoen verwacht en heeft drie punten minder het klassement dan KFC.  Zij haalden inmiddels ook al een nieuwe trainer binnen met Geuns maar dit leverde tot nog toe geen schokeffect op.

Welke fusieclub trekt aan het langste eind ? Jawel , Peer SV is ook een fusieclub maar dan met een langere geschiedenis. In 1943 smolten De Stormvogels, opgericht door Kapelaan Schaeken in 1938 en Peer VV , een voetbalclub die opgericht werd door een bus van koolputters in 1941 samen. Peer SV speelt sindsdien steeds op provinciaal niveau.

Jan Van Gemert zal de wedstrijd als toeschouwer mogen bijwonen want hij is geschorst. Samen met hem zullen we onze jongens naar de vierde zege van het seizoen schreeuwen zodat het snoepgoed van De Sint dubbel zo lekker zal zijn.

De wedstrijdbal werd geschonken door

NATUURSTEEN & TEGELHANDEL TVH
STEENWEG OP WIJCHMAAL 29
3990 PEER