Seniors

KFC laat weer twee punten liggen

Excelsior vertrok vol vertrouwen naar KFC met een tienpuntenbonus in de koffer. Zo een bonus kan een hoofd wel eens op hol doen slaan en zaterdag gebeurde er ook een les in nederigheid en respect. De bos mocht zich gelukkig prijzen met dat punt en kon zijn favorietenrol niet waarmaken op de mat.

Na de gelijkmaker van Engelen wist de bos niet meer van welk hout pijlen maken maar KFC kon de klus jammergenoeg niet klaren. KFC verliest net als in Kerkhoven twee punten en we schieten daar weinig mee op. Zeker als ploegen onder ons zeges gaan boeken. De uitspringer was toch wel de opmerkelijke 4-0 zege van Sporting tegen Kaulille FC. Ook E. Houthalen won zijn wedstrijd en krijgt aansluiting met een viertal ploegen onderin. Sparta Lille deed een bijzonder slechte zaak door thuis te verliezen van Kinrooi.

Bovenaan de rangschikking verslikte Turkse Fc zich thuis tegen Kattenbos. Grote Heide profiteerde hier optimaal van door een ruime zege in Ophoven en neemt de leidersplaats over.Stal was thuis in de topper Kerkhoven de baas en hijst zich nu op gelijke hoogte met De Bos.

Volgende week staat er met Kaulille FC – KFC weer een interessante derby op het programma en dan zal er iets in de voorbeschouwing staan dat de spelers van KFC extra zal motiveren.