Seniors

KFC Hamont 99 – Eendracht Houthalen

kbcNa een weekje rust is het zaterdag weer tijd voor onze wekelijkse portie voetbal. KFC zal voor aanvang van de wedstrijd alle ploegen voorstellen van klein tot groot en dan zul je zien dat KFC een vereniging is om U tegen te zeggen. Om al deze jongens hun voetbalplezier te kunnen bezorgen zijn er veel vrijwilligers nodig om dit te kunnen tewerkstelligen waarvoor chapeau.

Na de ploegenvoorstelling is het de beurt aan ons eerste elftal. Vandaag ontmoeten ze Eendracht Houthalen. Eendracht is de hekkesluiter van de reeks en dit geeft misschien de indruk dat wordt een makkie. Niets is echter minder waar. Eendracht heeft tijd nodig gehad om als promovendus zich aan te passen aan derde provinciale. De ploeg lijkt zijn draai gevonden te hebben en heeft de laatste twee wedstrijden vier op zes gehaald. Van de zeven doelpunten die er tot nu toe gemaakt werden belanden er de twee voorbije speeldagen vier in de netten.

Een overwinning krijg je niet op bestelling maar toch kunnen we zaterdag enkel tevreden zijn met drie punten. Daan Truijen , onze clubtopschutter is terug uit schorsing en zal zeker samen met de andere jongens voor elk sprietje gras willen strijden om vandaag de zege te pakken. Het zou ook goed zijn voor het zelfvertrouwen om geen tegendoelpunt te krijgen want de nul op het bord houden is tot nu toe ons nog niet gelukt.

Laten we samen met onze jeugdspelers onze eerste ploeg aanmoedigen om de broodnodige zege te halen en dat we dit dan achteraf uitgebreid kunnen vieren in de kantine.

De wedstrijdbal werd geschonken door

KBC
Stad 9
3930 Hamont-Achel
Telefoon: 011-440620