Seniors

Leider Turkse FC iets te sterk voor gehavend KFC

KFC moest verschillende pionnen verschuiven en dit gebrek aan automatisme kan een verklaring zijn voor de alweer vroege tegengoal. In mijn voorbeschouwing had ik het over het duel van de topschutters Bilican- Truyen en dit eindigde op 0-0. Daan was echter toch geschorst en dit scheelt in de voorlinie toch een slok op de borrel.

Turkse FC  liet kijken dat het goed kon voetballen maar ook dat het goed kon acteren. En Tommeke Tommeke ( referee) toch liet zich inpalmen door dit internationaal theater wat zeer zuur opbrak voor Ben Ceelen die tegen een rode kaart opkeek. Door deze nederlaag komt KFC weer iets boven de gevarenzone terecht en zijn punten meer dan welkom.

De verrassing van de speeldag viel te noteren op het veld van Kadijk. Kadijk dat in Hamont nog schitterend speelde liet zich nu thuis verrassen door hekkesluiter E. Houthalen.  Akkoc en Yilmaz zorgde voor de eerste zege van de promovendus.

Kerkhoven is weer leider af. Azize kon de man meer situatie uitbuiten tien minuten voor tijd en zo won Ophoven met 2-1. Grote Heide ( 2-0 winst tegen Kaulille) en jawel onze buren van de bos  (1-2 winst in Sp. Lille) springen ook over Kerkhoven heen. Even terzijde vermelden dat Kaulille FC beslist heeft om meer zaterdagavond wedstrijden te spelen. Zo zal KFC ook op zaterdagavond in Kaulille spelen op 28/11/09. Dit is nog lang maar zo hebben jullie nog tijd om vrouwtje lief voor te bereiden dat je die zaterdag weg bent.

Peer SV en Kattenbos trokken aan het langste eind in de kelderduels en dit telkens met een Arsenalscore tegen respectievelijk Kinrooi en Sp. Houthalen

Derde B is echt een interessante competitie waar de teams aan elkaar gewaagd zijn en dikwijls de details over winst en verlies beslissen.

Volgende week staan er weer belangrijke partijen op het programma. Kerkhoven en Kadijk , twee ploegen die iets recht te zetten hebben komen dan tegenover elkaar te staan.  Onze jongens trekken dan naar Kattenbos waar ik later nog op terugkom.

2 Replies to “Leider Turkse FC iets te sterk voor gehavend KFC

Comments are closed.