Vrouwen

Dames winnen tegen Alken

PA173774-dames-alkenAlken had voor deze wedstrijd slechts 7 tegendoelpunten wat leek op een oerdegelijke verdediging. Doch reeds in de 11′ kon Sofie Geusens de 1-0 scoren. Alken wil zo snel mogelijk deze achterstand ongedaan maken en krijgt een vrije trap in de 19′, deze gaat over. In min. 24 komt dan toch de 1-1 op de bordjes door een doelpunt van Cristiaens.
KFC laat zich niet doen en in min. 35 gaat Sofie Geusens op rechts door en zet perfekt voor voor Sofie Baeten die de 2-1 droogweg in de kruising schiet. Echt lang kan KFC niet genieten van deze voorprong want Medats scoort tegen (2-2 39′)

In de tweede helft kan Sofie Geusens weer snel KFC op voorsprong schieten (3-2 56′) en in de 63′ gaat diezelfde Sofie door, schiet op goal maar de bal rolt niet over de lijn, de gevolgde Kaat Arits maakt er dan maar 4-2 van. In de 70′ vertrekt Sofie Geusens vanop eigen helft maar de keepster kan ontzetten.
Het laatste wapenfeit was een strafschop voor Alken in de 90′ maar Petra Verhoeven neemt de goede hoek.

Volgende week de verre verplaatsing naar Tongeren , de straat waar het te doen is is Dreef on 12h30.