Seniors

KFC ontvangt zaterdag de titelfavoriet

logo-gbcarrefourZaterdagavond is het een voetbalhoogdag op KFC. Wij ontvangen de fiere leider Turkse FC.

Voor aanvang van het seizoen was er een rondvraag bij alle clubs van onze reeks met de vraag : wie wordt er kampioen?

Turkse FC kreeg 6 stemmen en wij kregen er 5. Turkse FC heeft tot nog toe die favorietenrol ook waargemaakt. Het scoorde liefst 26 maal en heeft met Bilican de topschutter van de reeks met tien doelpunten in de rangen. Wij kwamen niet zo goed uit de startblokken. Als degradant en een van de vooruitgeschoven favorieten plooiden de tegenstanders zich dubbel tegen ons en daar kenden we moeite mee. Ook moest er een aantal keren geschoven worden in het elftal wegens diverse redenen.

Tony Heylen
Tony Heylen
De leider verdient het nodige respect maar we mogen niet als angsthazen op het veld komen. Wij willen de weg naar boven verder zetten. Met Truyen die ook al acht doelpunten scoorde hebben we ook iemand met torinstinct in huis. Hij was normaal geschorst maar KFC heeft verzet aangetekend tegen zijn schorsing van twee speeldagen wegens  zijn rode kaart in Sp. Houthalen.

Trainer Heylen zal zijn plannetje wel klaar hebben om de leider het vuur aan de schenen te leggen. Daarna is het de beurt aan onze jongens om het thuispubliek te verwennen met een goede pot voetbal. In de dugout zal wel gene Tony te zien zijn wegens een weekje schorsing maar we twijfelen er niet aan dat ook Ronny de manschappen kan bijsturen waar nodig is.

Wie wil zien hoe elf leeuwen de scalp van de leider willen pakken zal ZATERDAG er bij moeten zijn. Een goede twaalfde man kan onze ploeg vleugels geven.

De wedstrijdbal werd geschonken door:

Super Gb Partner – Hamont
Stationsstraat 34
3930 Hamont-Achel
Vast: 011/44.61.93
FAX: 011/44.64.41